3 Ağustos 2008 Pazar

Yerel Secim Hazirliklari Basladi



Demokrasi’nin beşiği Aydın’da siyasi partiler hergeçen gün yaklaşan yerel seçimler için hazırlıklara başladı. Aydının Sultanhisar İlçesi’nde ise CHP’li bayanlar erkeklerden daha aktif çalışmaya başladı. CHP’li kadınlar düzenledikleri toplantı ile seçim startını verdiler.

Erkek egemen siyasete karşı olduklarını ve siyasete de mutlaka kadın eli değmesi gerektiğine inandıklarını belirten CHP Sultanhisar İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Hediye Avkan “Kadınlar olarak seçimin nabzını tutacağız. Yerel seçimlerde genelde kadınların dediği olmuştur. CHP kadın kolları olarak yaklaşan seçim öncesi hazırlıklarımız tamamladık. Yönetimimizle bir araya gelip görüşmeler yapıyoruz. Hedefimiz seçimlerde CHP’yi hak ettiği yere taşımak. Ayrıca kadınların daha mutlu olabileceği bir ilçe oluşturmak. Bunun için CHP’li kadınlar seçimlerde erkeklerden daha çok çalışacak” dedi.

Başkan Hediye Aykan ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Emine Hayırsever, Gönül Karakaya,Hatice Uçar, Dilek Yavuz, Esen Yavuz, Nuriye Gökçen, Yüksel Sevingül, Yazgül Çetin ve Ayçin Kıllıoğlu durum değerlendirmesi yaptılar.

Hiç yorum yok: